Vyhodnocení Kontroly Affiliates

21. srpna 2014 v 19:23 | Nila |  Planś Day
Ahojte lidi :-) Tak,že je tu vyhodnocení kontroly Affs,více v CČ. Sladká kočička co? :D



Zapsalo se váš 29 z 36 taky dobrý :D No..tak se koukněte jak ste dopadli ;-)

ZAPSALI SE,NECHÁVÁM:

-http://phoe-tonkin.blog.cz/
-http://tvdtopll.blog.cz/
-http://magic-imperium.blog.cz/
-http://megi-a-knihy.blog.cz/
-http://lucinciny-pribehy.blog.cz/
-http://dreamscape.blog.cz/
-http://live1your1dreams.blog.cz/
-http://amberheard.blog.cz/
-http://from-dead-world.blog.cz/
-http://fan-of-actresses.blog.cz/
-http://creative-designs.blog.cz/
-http://storiesandstars.blog.cz/
-http://annexo.blog.cz/
-http://something-about-life.blog.cz/
-http://iheartprettylittleliars.blog.cz/
-http://cumelky.blog.cz/
-http://the-vampire-diaries-gallery.blog.cz/
-http://iheartblakelively.blog.cz/
-http://stories-of-pll-tw-tvd.blog.cz/
-http://story-by-emily.blog.cz/
-http://theblondivogue.blog.cz/
-http://blogvelkeblaznivky.blog.cz/
-http://somekindofstories.blog.cz/
-http://bellathorne-official.blog.cz/
-http://mia-povidky.blog.cz/
-http://jessieworld.blog.cz/
-http://vampirebitchstories.blog.cz/
[27]

ZAPSALI SE,MAŽU:

-http://michelle018.blog.cz/
-http://slecna-postradatelna.blog.cz/

MAJÍ HIATUS,ALE PŘESTO MAŽU:

-http://ariana-grande.blog.cz/
-Omlouvám se holky. Anett i Carry mám vás moc ráda a Arianu taky zbožňuju,ale netuším jestli se tam hodláte vrátit,jelikož jsem s obouma v kontaktu (Jak s Carry tak i s Anett) tak vás holky žádám,až na blogu o Arianě skončí Hiatus napište mi a já mileráda opět spřátelím!

NEZAPSALI SE,NECHÁVÁM:

http://myred.blog.cz/

http://sasha-e-pieterse.blog.cz/
-Svůj blog si otevřela teprve nedávno,tak,že chápu,že si nestihla se zapsat,jestli ale NECHCEŠ být affs,napiš mi to.

-http://daily-graphic-for-you.blog.cz/
-Sasho,i když si se nezapsala,mám tvůj blog ráda a nechávám si tě,jestli,ale už NECHCEŠ být se mnou Affs tak mi napiš.

-http://darllet.blog.cz/
-Darllet,mám tebe i tvůj blog moc ráda,tak,že jestli už vyloženě NECHCEŠ být Affs tak mi jasně a zřetelně napiš,děkuju.

MAJÍ HIATUS,NECHÁVÁM:

-http://flekstories.blog.cz/
-Flek,máš hiatus a proto si tě nechávám,protože máš jen Letní hiatus a tímpádem mám jistotu,že se vrátíš :-)

-http://ewiline.blog.cz/
-K tomu není co dodat,nechávám si tě ;-)

HIATUS-KONEC,JAK TO BUDE? :

-http://upiri-deniky-fans.blog.cz/
-Sheilo,mám tě ráda jako každou svoji Affs,ale rozhoduješ se zda končit nebo dát hiatus a jestli hiatus tak dlouhý,tak,že myslím,že chápeš. Potřebuju aktviní Affs.

NEZAPSALI SE,MAŽU:

-http://talesofthevampirediaries.blog.cz/
-http://petra-betty.blog.cz/


CELKEM si nechávám 33 Affs asi mi to bude stačit,ještě se rozhodnu jestli nějaké naberu nebo ne. Diž ano,maximálně 2 :-) Děkuju těm co se zapsali,vážím si toho ;-) Taky sem si prošla všechno co ste mi napsali,co by se mělo vylepšit a tak,moc děkuju za vše názory. Sepsala jsem si,co by ste chtěli a pokusím se vám vyhovět,ale nebude to lehké :D Někdo chce to a někdo zase ono :D Zkusím to ;-) Pokusím se vám vyhovět,ale v jedné věci ne.

Poslední dobou už nemám moc ráda Iana ani Ninu. Tak,ýe novinky zde o nich nečekejte. Omlouvám se,konec konců,tohle je hlavně deníčkový blog. Omlová se moc. Nina je pořád super a Ian je sexy tak či tak,ale už je nevyhledávám. Samozřejmě layouty nadále budu mít s Ianem a Ninou (pokud se mezitím nerozhodnu jinak) Tak,že tak..

Vaše adminka
xoxo Nila :*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bells Bells | Web | 21. srpna 2014 v 19:28 | Reagovat

Doslova :3, hned bych jí snědla :D!
Jéj, jsem ráda že zůstávám :')

2 Nila Nila | Web | 21. srpna 2014 v 19:47 | Reagovat

[1]: To mě těší,že si ráda :-)

3 Anne Anne | Web | 21. srpna 2014 v 20:29 | Reagovat

Děkuju že zůstávám:)) :-)

4 Nila Nila | Web | 21. srpna 2014 v 20:50 | Reagovat

[3]: Neni za co :-)

5 Spencer Spencer | Web | 21. srpna 2014 v 21:04 | Reagovat

Jé, a kočička je Nuňu. :3 A moc díky, že jsme pořád affs. :-)

6 Perla Perla | Web | 21. srpna 2014 v 21:20 | Reagovat

Som veľmi rada, že sme aj naďalej affs. :-)

7 Nila Nila | Web | 21. srpna 2014 v 21:35 | Reagovat

[5]: To ano :-) Neni za co ;-)

[6]: To mě těší :-)

8 C. C. | Web | 21. srpna 2014 v 22:02 | Reagovat

Jsem tam!:)
+ od 22-24.8 tu nebudu tak mě prosím vynech z kontrol a obíhání dekuji a omlouvám se za skopírovanou zprávu

9 Anett • bellathorne-official Anett • bellathorne-official | Web | 21. srpna 2014 v 22:45 | Reagovat

Moc děkuji, že si mě necháváš, i přes to, že prakticky neobíhám kvůli té rekonstrukci bytu..
Na blogu o Arianě jsem zrovna včera napsala konec, je mi to líto:)
Já vím, strašně se omlouvám:D Já znám fotky Belly, když byla malá, má tam takovou špinavou blond a vzhledem k tomu, že má irské předky a její maminka i sestry mají zrzavé vlasy (u nich to ale jako přirozené podle mě rozhodně nevypadá), tak jsem si myslela, že to tak opravdu je:D Teda nikdy jsem si nebyla úplně jistá, ale v posledních měsících se toho ohledně Belly a jejích vlasů objevovalo celkem dost a já to nechtěla napsat, dokud jsem si nebyla 100% jistá:D V jednom rozhovoru i říkala 'I'm actually blond..', ale já to opravdu nechtěla překládat, nebyla jsem si jistá, jestli špatně nerozumím:D Ona má vlastně takovou 'jahodovou blond', dokud se nenabarví a není z ní redhead:D

10 Dee | annasophia-robb Dee | annasophia-robb | Web | 22. srpna 2014 v 10:08 | Reagovat

odkaz na formuláří k wanna be byl mou chybou špatný, tak se omlouvám, už by mělo všechno fungovat:)
- i tak tě ale beru mezi mé affs, takže formulář už vyplňovat nemusíš:)

11 Mia Elizabeth Mia Elizabeth | Web | 22. srpna 2014 v 10:16 | Reagovat

Díky bohu ;-) Jsem ráda, že tam jsem. Děkuju, že si mě necháváš. A to koťátko je fakt sladký :-)

12 Nila Nila | 22. srpna 2014 v 11:50 | Reagovat

[8]: Ano :D Dobře v pořádku :-)

[9]: Jistě,že ano. Tebe i Bellu mám moc ráda :-) To je škoda :/ Tak to je velmi zajímavé s jejíma vlasama :D

[10]: Nic se neděje :-) Super! Přidám si tě ;-)

[11]: Neni za co,jsem ráda,že seš ráda :D To ano!

13 Anne Anne | Web | 22. srpna 2014 v 12:15 | Reagovat

Nekecám :DD Akorát jsme měly bundy,takže t vypadalo,jak  kdybychom měly tepláky :DD Byly jsme "trošku" švihlý:D

14 ~ M. Darllet ~ M. Darllet | E-mail | Web | 22. srpna 2014 v 12:29 | Reagovat

Strašně se omlouvám, že jsem se nestihla zapsat! Nevím kde mi hlava stojí. Pokusím se to napravit!! Jsem ráda, že sis mě v seznamu nechala, ráda bych nadále zůstala affs. :)

15 Dominique Dominique | E-mail | Web | 22. srpna 2014 v 16:17 | Reagovat

Kočička je sladká :-)
Moc děkuju, že si mě necháš :3

16 Karamelka Karamelka | Web | 22. srpna 2014 v 16:18 | Reagovat

jsem ráda, že jsem zůstala :-) jinak... já tu jsem spokojená a neměnila bych nic :-)

17 Nila Nila | 22. srpna 2014 v 16:28 | Reagovat

[13]: To je fajn :D Zajímavý ;-)

[14]: Nevadí,děkuju,že si mi dala vědět ;-) Jsme pořád affs :-)

[15]: To ano :-) Neni za co ;-)

[16]: To mě těší,děkuju :-)

18 creative-designs creative-designs | Web | 22. srpna 2014 v 16:38 | Reagovat

Tak to je skvělé, že v AFFS, zůstávám. Jsem fakt ráda. ♥
::::::::::::::::::::::::
Jooo, úplně chápu tě. :-( Někdy máš někoho natolik ráda, že si říkáš bude to navždy. Jako třeba v dětství, když si koukala pohádku a říkala sis, vždy to bude moje nejoblíbenější. A potom si uvědomíš, nakonec je to vše jinak. A už není, ta tolik oblíbená, jako byla dříve. ;-)

19 Nila Nila | 22. srpna 2014 v 18:49 | Reagovat

[18]: To mě těší :-) Ano,přesně tak :-)

20 Katherine Katherine | Web | 23. srpna 2014 v 11:55 | Reagovat

Ďakujem, som moc rada, že ostávam

21 *Lian* *Lian* | Web | 23. srpna 2014 v 15:23 | Reagovat

jsem ráda, že jsme nadále affs :)

22 Slečna Postradatelná Slečna Postradatelná | E-mail | Web | 23. srpna 2014 v 15:25 | Reagovat

Já vím, poslední dobou jsem byla SB na nic :/ Každopádně jsem ráda, že jsem jí alespoň byla :) Hodně štěstí s blogem do budoucna :)))

23 Nila Nila | 23. srpna 2014 v 19:54 | Reagovat

[20]: To jsem ráda :-)

[21]: To já taky :-)

[22]: To nic,děkuju moc,tobě taky :-)

24 Renaiti Renaiti | Web | 25. srpna 2014 v 14:21 | Reagovat

Děkuji, že jsi si mě nechala, moc mě to potěšilo :-). Co se týče novinek o Ianovi a Nině, chápu tě, idoly se prostě mění ;-)...

25 tessi tessi | Web | 26. srpna 2014 v 20:30 | Reagovat

Dĕkuju:) jsem ráda že si mĕ necháváš;)

26 *Flek* *Flek* | E-mail | Web | 1. září 2014 v 17:56 | Reagovat

Děkuju, že sis mě nechala i přes můj hiatusek! :D jsem moc ráda, že zůstávám! Mám tebe a tvůj blog ráda! ♥

27 Nila Nila | Web | 2. září 2014 v 18:27 | Reagovat

[24]: Není za co :3 Dobře,děkuju za pochopení ;-) Ano,přesně tak to je :-)

[25]: Není za co! :-)

[26]: Ovšem,že :-) Děkuju,nápodobně ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama